Coriandrul

Coriandrul este o plantă cu puține pretenții și cu multe beneficii pentru organism.
Atenție la consumul în exces, nu le este indicat un tratament mămicilor care alăptează și femeilor însărcinate, a nu se consuma de către persoanele care suferă de sensibilitate solară.
Anthony WILLIAMS recomandă coriandrul în completarea spirulinei, ca fiind benefic organismului prin curățarea metalelor grele din corp.
Coriandrul se poate folosi verde sau uscat, frunze sau semințe, în ceaiuri, macerat, presat la rece sau măcinat, sub formă de cataplasme.
El este bogat în uleiuri volatile, de aceea nici nu este plăcut de toată lumea și conține cantități semnificative de vitamine și minerale. Are proprietăți bactericide, fungice și spasmolitice și este un tonic natural.
Consumat moderat poate:
1.preveni diabetul de tip 2
2.diminua colesterolul rău din sânge
3.ajuta sistemul imunitar
4.reduce procesele inflamatorii provocate de artrită prin aplicarea cataplasmelor
5.îmbunătăți funcționarea sistemului circulator
Alimentele pot fi cele mai bune medicamente.
Consultați-vă medicul înainte, pentru a vă asigura de cele mai bune rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *